Michiel Antheunis

Verantwoordelijke trainer

Datum: Winter 2018

Contacteren

Ben Vanhoudt

Verantwoordelijke trainer

Datum: Winter 2018

Contacteren

Profs en semiprofs


Concept

Voor onze profspelers is het belangrijk dat ze een sterk individueel programma krijgen, liefst een combinatie van privé-trainingen, groepstrainingen en conditietrainingen. Wij volgen een strikte periodisering in trainingsperiodes en wedstrijdperiodes volgens hun tornooiplanning.

Onze trainingen worden gegeven door zeer ervaren trainers en sparringpartners van hoog niveau: Michiel Antheunis (A-trainers werkte met Wickmayer, Flipkens, ...), Ben Vanhoudt (A-trainer, expert Tennis Vlaanderen, werkte met Dewulf, Clijsters, Flipkens, ...), Stijn Meulemans (B op weg naar A-trainer, hoogste ranking ATP 650, huidig Vlaams Kampioen indoor).

Doelgroep
  • Voor spelers die een voltijds programma willen draaien met 3 trainingen per dag (tennis en conditie) en naar binnen- en buitenlandse tornooien gaan, al dan niet met begeleiding.
  • Voor spelers die studie & tennis willen combineren, hebben wij goede contacten met de lokale scholen om samen een individueel studietraject uit te stippelen.
Locatie

Alle trainingen tijdens de winter gaan door in Karteria, Kluisbergstraat, 3290 Diest (hard court) of op een andere locatie naargelang de ondergrond.

Periode

De proftrainingen lopen het hele jaar door en worden geperiodiseerd naargelang de jaarplanning van de individuele speler.

Inschrijven