KKwaliteit

TToewijding - Trots

CCreativiteit

DDiversiteit

Sportief beleid


KTC Diest wil op sportief vlak aan de top van België spelen, zowel bij de heren als bij de dames en bij de jeugd. Het imago van “topclub” moet een aantrekkingskracht blijven uitoefenen op jeugdig talent uit andere clubs in de regio. Voor de eigen talentvolle jeugd moet het een extra stimulans zijn om verder door te groeien in de piramidale structuur van de club. Op die manier wil KTC Diest een duurzaam sportief beleid opbouwen rond voornamelijk Belgische en in Diest opgeleide spelers en speelsters.

Bovendien streeft de club naar een gezonde mix van jong, aanstormend talent en rijpere, meer ervaren toppers. Deelname aan de interclubcompetitie in de hoogste nationale afdeling, zowel bij de heren als bij de dames, moet het meest zichtbare resultaat zijn van dit sportieve beleid, maar uiteraard dient dit te gebeuren binnen de krijtlijnen van de financiële mogelijkheden van de club.

Jeugdbeleid


KTC Diest wil een club zijn waarin alle kinderen op hun manier plezier kunnen beleven aan de tennissport. De jeugdwerking van de club moet dan ook voldoende kansen bieden aan zowel recreatieve als competitieve jeugdspelers. De club moet eerst en vooral een sociale ontmoetingsplaats zijn voor kinderen, waar ze zich goed voelen, vrienden kunnen maken en hun vrije tijd op een gezonde en aangename manier kunnen besteden.

Via een piramidale jeugdstructuur zorgt KTC Diest bovendien voor een gezonde en ambitieuze doorstroming van jonge talentjes die op lange termijn de toekomst van de club op sportief vlak moeten verzekeren. Aan de top van die piramide zorgt een professionele en internationale structuur voor de begeleiding van absolute toppers naar een volwaardige tenniscarrière. Fundamenteel voor het verwezenlijken van deze missie zijn een performant en kwaliteitsvol trainerskorps alsook voldoende infrastructuur

KTC DIESTWarandeKarteria
Terreinen 10 gravel 6 hardcourt 
Type  outdoor  6 indoor 
Adres  warandepark Diest  Kluisbergstraat 21 Diest 
Telefoon  013/33.37.03 013/32.19.54
Email  info@ktcdiest.be  info@karteriadiest.be
Reserveren  klik hier  013/32.19.54