Wat met de tennislessen?


Update: 28/01 om 11u55

We hebben een lange tijd gehoopt allemaal samen (= alle leeftijdsgroepen) te kunnen herstarten met onze wintertrainingen. 

Helaas blijft het perspectief voor onze +13- jarigen en onze volwassenen momenteel weg waardoor we genoodzaakt zijn de lessen van onze U13 (= geboren in 2008 of later) apart op te starten. Let wel, er mogen op geen enkel moment toeschouwers aanwezig zijn in de sporthal of (gesloten) cafetaria. Ouders zetten hun kind dus af aan de voordeur van karteria.

Hieronder alvast een overzicht per doelgroep


- Kids (= spelen in de breedte van het terrein): zij zijn al een tijdje terug bezig en zijn zo goed als op schema.

In de corona-kalender (www.ktcdiest.be/kalender) kan je zien dat de indoorkampioenschappen wegvallen waardoor we de beperkte gemiste lessen helemaal kunnen inhalen voor de paasvakantie.

Dit betekent dat onze kids een nieuw lenteaanbod zullen krijgen waarvoor ze moeten inschrijven, later meer info hierover op www.ktcdiest.be

De begeleide kidstoer van Lummen en Diest werd geannuleerd door Tennis Vlaanderen.

- Jeugd- en competitiespelers geboren in 2008 of later:  zij hernemen de lessen vanaf maandag 18 januari.

In de aangepaste coronakalender kan je zien dat we voorlopig plannen tot aan de paasvakantie. Uiteraard lopen de inhaaltrainingen nadien door maar we willen nog even afwachten om te bekijken wat we met de paasvakantie gaan doen, mogelijk wordt er daar door getraind. Voor deze doelgroep komt er geen nieuw lenteaanbod. Alles inhalen voor de zomervakantie zal normaal geen probleem vormen.

Spelers die samen trainen met medespelers die te oud zijn hernemen die lessen nog niet, deze spelers werden telefonisch verwittigd.

- +13 jarigen en volwassenen: we hernemen de lessen meteen van zodra het kan. Dit zal al zeker niet zijn voor 1 maart.

Mogelijk kunnen we pas starten vanaf de paasvakantie. In dat geval bekijken we nog wanneer we best inhalen, volledig of gedeeltelijk.

Het is op dit moment geen makkelijke situatie maar we doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk aan het tennissen te krijgen.

We danken jullie alvast voor jullie flexibiliteit en geduld.


De lessen die lopen (zie bovenaan) gaan gewoon door, ook na de maatregel van het beperken van slechts één activiteit voor de jeugdspelers.


Met sportieve groeten

tennisschool@ktcdiest.be


Lees meer op deze pagina.

28-10-2020