Winterlessen worden ingehaald


Beste tennisvrienden

Op vrijdagavond 13 maart werd de laatste ‘winterbal’ geklopt in karteria, nadien strooide Corona heel wat roet over ons tennisseizoen. Van in het begin heeft de tennisschool beloofd om deze (bijna) twee volle winterweken in te halen. We zijn dan ook blij dat we onlangs de goedkeuring kregen van de veiligheidsraad om dit te doen.

De lessen zullen ingehaald worden van zaterdag 23 mei t.e.m donderdag 4 juni. Alle lessen gaan buiten door en op de oorspronkelijke wintermomenten.

Belangrijk om weten:

- Bij regenweer mogen we niet uitwijken naar onze indooraccomodatie, in dat geval vervallen deze lessen definitief

- We zullen ons moeten houden aan de play&go-maatregelen (vb. 1.5m afstand houden, handen ontsmetten voor en na de training, enz…) van Tennis Vlaanderen die wellicht nog aangepast zullen worden. Hou deze pagina en onze facebookpagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven

- We zijn ons ervan bewust dat deze inhaaltrainingen niet voor iedereen 100% ‘ideaal’ zullen uitkomen, we hopen op jullie flexibiliteit en begrip

- De oorspronkelijke planning blijft behouden tenzij de trainer je contacteert, zo bestaat de kans dat er nog geen buitenverlichting mag branden dus de late uren zullen mogelijks op een ander moment gepland moeten worden in overleg met de betrokken trainer. Maar even goed kan de trainer uitzonderlijk belet zijn en ook dan zal hij/zij contact opnemen met de trainingsgroep.

- Spelers die hun lidmaatschap nog niet vernieuwd hebben zijn niet verzekerd en komen op eigen risico de lessen inhalen. Uiteraard raden we aan om het lidmaatschap te vernieuwen via http://www.ktcdiest.be/club-lid-worden

- Vragen of opmerkingen steeds welkom via tennisschool@ktcdiest.beOndertussen blijven we hopen op een leuke tenniszomer met:

- Een uitgestelde interclubcompetitie

- Vele zomerkampen

- Heel wat competitiestages

- Heel wat tornooien met op kop ons ‘eigen’ tornooi in Diest..en dat allemaal….met af en toe een lekkere verfrissing op ons prachtig buitenterras op de Warande….! Schol!


Met sportieve groeten

Tennisschool KTC Diest


16-05-2020