Nick Vanmechelen

Verantwoordelijke trainer

Datum: Lente 2020

Contacteren

Kids (wit, blauw en rood)


Concept

KidsTennis is het Tennis Vlaanderen-opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Aan de hand van testjes en diploma's kunnen ook de ouders de tennisevolutie van hun kind volgen. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

Het is belangrijk om te weten dat onze witte spelers voornamelijk een aanbod krijgen van multimove met een knipoog naar tennis. De blauwe en rode spelers trainen telkens 1 uur, dit is vooral op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld.

Verder info over het kidstennisconcept vind je hier.

Doelgroep

Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom in ons kidsconcept. Het is de bedoeling dat ze op een speelse manier in aanraking komen met de tennissport.

Locatie

Alle trainingen tijdens de lente gaan door in het Warandepark te Diest. Bij regenweer verhuizen we naar Karteria, steeds in overleg met de trainers.

Periode

Het is belangrijk om de kalender van de tennisschool goed in de gaten te houden. Je kan deze vinden via deze link.

De lessen starten op maandag 20 april en eindigen op zondag 14 juni 2020. In totaal zullen er 7 trainingsweken plaatsvinden.

Inschrijven
LeeftijdKleurTrainingsdagenPrijsInschrijven
2016 - 2017WitMaandag
woensdag
50 EUR voor één trainingsmoment van 1 uur gedurende 7 weken.Klik hier
2013 - 2014Blauw Klik hier
2012 - 2013RoodKlik hier
Overzicht

Via deze link vind je het aanbod van de ganse tennisschool voor de komende periode.

Lid worden

Om deel te nemen aan de lessen moet je 1x per jaar ook lidgeld betalen, op die manier ben je ook een gans jaar verzekerd. Meer info hierover vind je hier: http://www.ktcdiest.be/club-lid-worden